Profil tvrtke

Inspecto d.o.o. je specijalizirana kontrolna kuća s 19 godina iskustva u pružanju cjelovitih usluga u kontroli robe i laboratorijskih ispitivanja u Republici Hrvatskoj i inozemstvu.

Za obavljanje svojih djelatnosti tvrtka Inspecto d.o.o. posjeduje sve potrebna zakonska ovlaštenja nadležnih državnih institucija. Takvim pristupom poslovanju Inspecto svojim partnerima osigurava dodatnu kvalitetu usluge, sigurnost i nepristranost.

Implementacijom i revizijom sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001 Inspecto sustavno unaprijeđuje kvalitetu usluge koju pruža na tržištu, stručnost zaposlenika i metodiku rada.

Inspecto posjeduje sljedeće akreditacije::

  • *HRN EN ISO/IEC 17025
  • *HRN EN ISO/IEC 17020

Inspecto je certificirani član međunarodnih udruženja:

  • GAFTA Superintendent
  • GAFTA Analysts
  • FOSFA Superintendent

InspectoLab

Laboratorij tvrtke Inspecto d.o.o. akreditiran je od strane Hrvatske akreditacijske agencije prema normi HRN EN ISO/IEC 17025.

Visoko obrazovani stručnjaci, stalni program usavršavanja, savjetodavni pristup i dugogodišnji rad na tržištu
profiliraju Inspecto kao iznimno pouzdan laboratorij za ispitivanje kakvoće.

Inspecto laboratorij godišnje radi preko 60.000 laboratorijskih analiza za hrvatske i međunarodne partnere.

Inspecto aktivno sudjeluje u međulaboratorijskim testiranjima s laboratorijima i organizacijama unutar i izvan EU, s ciljem potvrđivanja metoda rada i dobivenih rezultata.

EU projekt

Tvrtka Inspecto d.o.o. od 2016. godine započela je provedbu projekta INSPECTOLAB – Centar za laboratorijska ispitivanja u području agroekologije, hrane i predmeta opće uporabe“ sukladno Ugovoru o bespovratnim sredstvima potpisanom s Ministarstvom poduzetništava i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude