Prigovor/Priziv

Tvrtka Inspecto u provođenju poslovnih aktivnosti trudi se držati internih procedura i uobičajenih poslovnih standarda kako bi osigurala kvalitetu rada uz visoku razinu zadovoljstva kupca.

Ukoliko imate priziv na rezultate ispitivanja u laboratoriju, rezultate inspekcije u kontroli robe, uzorkovanja, rad u klaoničkim objektima, ili pak prigovor na rad, stručnost, ponašanje djelatnika, poštivanje rokova i sl. molimo ispunite polja traženim podacima.

Priziv možete podnijeti samo na izdani izvještaj koji glasi na Vaše ime (osim na izvještaj na liniji klanja). Prilikom rješavanja prigovora/priziva u obzir će se uzeti dokazi i utvrditi činjenično stanje. Nakon obrade kontaktirat ćemo Vas i obavijestiti o utvrđenom stanju i poduzetim radnjama. Ukoliko se prigovor ne odnosi na naš rad odgovoriti ćemo Vam u roku od 5 dana. U suprotnom ćete odgovor dobiti u roku od 30 dana.

Rješavanje prigovora/priziva provesti će se nepristrano, na nediskriminirajući način, poštujući načelo povjerljivosti. Ukoliko se utvrdi potreba za ponavljanjem ispitivanja/inspekcije i sl. obje strane mogu zatražiti Vaše prisustvovanje  (ili Vašeg predstavnika) ponovljenom ispitivanju/inspekciji.

Na zahtjev možete dobiti postupak o prigovoru/prizivu. 

Sve prigovore/prizive ćemo arhivirati i upravljati njima sukladno pisanim postupcima.

Podaci o podnositelju

Područje

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude