Naše vrijednosti

Tvrtka Inspecto d.o.o. nastoji razvijati i provoditi organizacijske vrijednosti koje će se uspješno odraziti na unapređenje poslovanja, konkurentnot, te razvoj kompetencija naših djelatnika.

Misija

Naš cilj je pružiti partnerima pouzdanu i visokokvalitetnu uslugu kako bismo, kroz otvorenu komunikaciju, ispunili obostrane poslovno-strateške ciljeve. Poštujući temeljne društvene i moralne vrijednosti, vodimo brigu o zadovoljstvu naših kupaca i zaposlenika. Cilj nam je osigurati stalni razvitak tvrtke na domaćem i tržištu Europske unije.

Integritet

Naše usluge su uvijek na visokom nivou i u stalnom razvoju. Naše kupce i dobavljače, svakog pojedince, poštujemo i uvažavamo, te težimo izgradnji dobrih partnerskih odnosa. Brinemo o našem imidžu ambicioznog, pouzdanog i poželjnog poslovnog partnera kvalitetnim i odgovornim izvršavanjem posla.

Zajedništvo

Međuljudski odnosi u tvrtki zasnivaju se na otvorenoj komunikaciji. Držimo do iskrenosti i poštenja, kako u odnosu s partnerima, tako i među zaposlenicima. Cijenimo i potičemo samostalnost, kreativnost i inicijativu u radu. Očekujemo predanost i zauzetost za dobrobit tvrtke.

Vizija

Naša se vizija ogleda u nastojanjima da kroz moderan i inovativan pristup poslovanju, te kroz stratešku i digitalnu transformaciju postanemo najbolji poslovni partner u poslovima kontrole robe i laboratorijskih ispitivanja u regiji.

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude