O nama

Profil tvrtke

Inspecto d.o.o. je specijalizirana kontrolna kuća s preko 25 godina iskustva u pružanju cjelovitih usluga u kontroli robe i laboratorijskih ispitivanja u Republici Hrvatskoj i inozemstvu.

Povijest

Kronološki pregled ključnih poslovnih događaja od osnivanja tvrtke Inspecto d.o.o. do danas.

Naše vrijednosti

Tvrtka Inspecto d.o.o. nastoji razvijati i provoditi organizacijske vrijednosti koje će se uspješno odraziti na unapređenje poslovanja, konkurentnot, te razvoj kompetencija naših djelatnika.

ISO 9001

SGS je svjetski najraširenije certifikacijsko tijelo za implementaciju i audit sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001, ali i drugih međunarodnih normi.

HRN EN ISO/IEC 17025

Hrvatska akreditacijska agencija (HAA) je neovisna i neprofitna javna ustanova koja obavlja poslove nacionalne službe za akreditiranje ispitnih i umjernih laboratorija (HRN EN ISO/IEC 17025) u Republici Hrvatskoj.

HRN EN ISO/IEC 17020

Hrvatska akreditacijska agencija (HAA) je neovisna i neprofitna javna ustanova koja obavlja poslove nacionalne službe za akreditirenje inspekcijskih/nadzornih organizacija (HRN EN ISO/IEC 17020) u Republici Hrvatskoj.

GAFTA Superintendent & Analyst

GAFTA (Grain and Feed Trade Association) je međunarodna organizacija za trgovinu žitaricama, hranom za životinje i sirovinama za hranu za životinje, mahunarkama i rižom.

FOSFA Superintendent

FOSFA (Federation od Oils, Seeds and Fats Associations) je međunarodna organizacija koja definira ugovore i arbitražu u svjetskoj trgovini uljaricama, uljima i mastima.

GMP+ TS4.2

GMP+ International međunarodna je shema certificiranja razvijena kako bi se zajamčila sigurnost hrane i uvjerila potrošače o odgovornom načinu postupanja, te provođenja laboratorijiskih analiza prema B11 zahtjevima.

QS Feed Monitoring

QS je njemački sustava osiguranja kvalitete koji se primjenjuje diljem svijeta. Uspostavom QS-a, osigurava se kvaliteta, sljedivost i higijena hrane/hrane za životinje u cjelokupnom lancu i svim fazama od polja do trgovine.

Karijere

Cilj tvrtke Inspecto d.o.o. je pozicioniranje na vodeće mjesto u području kontrole robe i laboratorijskih ispitivanja. Za ispunjavanje tih ciljeva nužno je stvoriti najbolji tim koji će pouzdano, stručno i profesionalno odgovoriti na zahtjeve naših partnera.

20 godina poslovanja

Dana 23.04.2018. tvrtka Inspecto d.o.o. obilježila je 20 godina poslovanja otvorenjem "InspectoLab - Centar za laboratorijska ispitivanja u području agroekologije, hrane i predmeta opće uporabe", u eko-industrijskoj zoni Nemetin u Osijeku.

Prigovor/Priziv

Tvrtka Inspecto d.o.o. u provođenju poslovnih aktivnosti pridržava se internih procedura i uobičajenih poslovnih standarda kako bi osigurala kvalitetu rada i visoku razinu zadovoljstva kupaca.

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude