O nama

Profil tvrtke

Inspecto d.o.o. je specijalizirana kontrolna kuća s preko 20 godina iskustva u pružanju cjelovitih usluga u kontroli robe i laboratorijskih ispitivanja u Republici Hrvatskoj i inozemstvu.

Povijest

Povijesni pregled ključnih događaja u razvoju tvrtke Inspecto d.o.o., od osnutka 1998. godine do danas.

Naše vrijednosti

Tvrtka Inspecto d.o.o. nastoji razvijati i provoditi temeljne vrijednosti i kulturu poslovanja kako bi pospješila razovoj poslovanja, konkurentnost, ali i osobni razvitak svih naših djelatnika.

ISO 9001

SGS je svjetski najraširenije certifikacijsko tijelo za implementaciju i audit sustava upravljanja ISO 9001, ali i drugih međunarodnih normi.

HRN EN ISO/IEC 17025

Hrvatska akreditacijska agencija (HAA) neovisna je i neprofitna javna ustanova koja obavlja poslove nacionalne službe za akreditiranje ispitnih i umjernih laboratorija (HRN EN ISO/IEC 17025) u Republici Hrvatskoj.

HRN EN ISO/IEC 17020

Hrvatska akreditacijska agencija (HAA) neovisna je i neprofitna javna ustanova koja obavlja poslove nacionalne službe za akreditirenje inspekcijskih/nadzornih organizacija (HRN EN ISO/IEC 17020) u Republici Hrvatskoj.

GAFTA Superintendent & Analyst

GAFTA (Grain and Feed Trade Association) je međunarodna organizacija za trgovinu žitaricama, hranom za životinje i sirovinama za hranu za životinje, mahunarkama i rižom.

FOSFA Superintendent

FOSFA (Federation od Oils, Seeds and Fats Associations) je međunarodna organizacija koja definira ugovore i arbitražu u svjetskoj trgovini uljaricama, uljima i mastima.

GMP+ B11

GMP+ International međunarodna je shema certificiranja razvijena kako bi se zajamčila sigurnost hrane i uvjerila potrošače o odgovornom načinu postupanja, te provođenja laboratorijiskih analiza prema B11 zahtjevima.

Karijere

Cilj tvrtke Inspecto je pozicioniranje na vodeće mjesto u industriji kontrole robe i laboratorijskih ispitivanja. Da bismo ispunili te ciljeve, nužno je stvoriti najbolji tim koji će pouzdano, stručno i profesionalno odgovoriti na zahtjeve naših partnera.

20 godina poslovanja

Tvrtka Inspecto d.o.o. 23.04.2018 obilježila je 20 godina poslovanja otvaranjem nove upravne zgrade i laboratorija - InspectoLab - Centar za laboratorijska ispitivanja u području agroekologije, hrane i predmeta opće uporabe, u eko-industrijskoj zoni Nemetin u Osijeku.

Pritužbe

Tvrtka Inspecto d.o.o. u provođenju poslovnih aktivnosti trudi se držati internih procedura i uobičajenih poslovnih standarda kako bi osigurala kvalitetu rada uz najniži mogući broj pritužbi.

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude