CROLAB - Hrvatski laboratoriji

Udruga Hrvatski laboratoriji CROLAB osnovana je u cilju razvoja hrvatskih laboratorija kao infrastrukture razvoja proizvodnje i gospodarstva u okviru zahtjevnog otvorenog tržišta, korištenjem zajedničkih potencijala i sinergijskih učinaka udruživanja.

Aktivnosti CROLAB-a se provode unutar klubova, stručnih odbora i drugih oblika organiziranosti kao što su okrugli stolovi, tribine, forumi, konferencije i slično, u koje se članovi udružuju prema određenom zajedničkom interesu ili konkretnom zadatku.

CROLAB je član europskih relevantnih udruga i to pridruženi član EUROLAB-a, punopravni član EURACHEM-a i član ILAK-a, kroz koje ostvaruje svoju umreženost i suradnju unutar Europe i šire.

Članovi CROLAB-a su ispitni, analitički i mjeriteljski laboratoriji. Strategija CROLAB-a, koji udružuje više od 100 hrvatskih laboratorija je jasno usmjerena na trajno unapređenje kvalitete i kompetentnosti laboratorija, povezivanjem u radu temeljem zajedničkih interesa, a koji vode razvoju, podizanju standarda i kvalitete življenja u cjelini.

Inspecto d.o.o. je redoviti član udruge Hrvatski laboratoriji CROLAB.

Službene stranice CROLAB - Hrvatski laboratoriji

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude