Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović posjetila tvrtku Inspecto

01. Lipanj 2018. • Pregledano 863 puta

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović premjestila je svoj Ured u Osječko baranjsku županiju i posjetila određene gospodarske subjekte i institucije.

Nakon protokola službenog otvorenja Privremenog ureda predsjednice RH u zgradi Osječko-baranjske županije u Osijeku, od 1.6. do 4-6, Kolinda Grabar Kitarović obišla je nekoliko gospodarskih subjekata među kojima i tvrtku Inspecto, odnosno novo izgrađeni laboratorij u eko-industrijskoj zoni Nemetin.

Bila nam je iznimna čast ugostiti Predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović. U kratkom posjetu Predsjednica je zajedno s predstavnicima grada Osijeka i županije razgovarala s direktorom tvrtke Antom Nevistićem o Inspectu, EU projektu, trendovima zapošljavanja, potencijalima Osječko-baranjske županije i eko-industrijske zone Nemetin. Nakon razgovora Predsjednica je obišla novi laboratorij, te iskazala podršku za daljnji uspješni rad tvrtke.

Nakon nedavnog svečanog otvorenja InspectoLab - Centra za laboratorijska ispitivanja u području agroekologije, hrane i predmeta opće uporabe, sufinanciran sredstvima EU, izrazito smo ponosni što je projekt privukao pažnju i priznanje vodećih ljudi u Republici Hrvatskoj.

Podijeli

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude