Svečano otvorenje laboratorija u Osijeku i proslava 20 godina poslovanja

01. Svibanj 2018. • Pregledano 3958 puta

23. travnja 2018. godine tvrtka Inspecto svečano je otvorila InspectoLab - Centar za laboratorijska ispitivanja u području agroekologije, hrane i predmeta opće uporabe u Osijeku, te ujedno proslavila 20 godina poslovanja.

Svečano otvorenje laboratorija u Osijeku i proslava 20 godina poslovanja

U industrijskoj zoni Nemetin u Osijeku, prvoj zelenog industrijskoj zoni u Hrvatskoj, tvrtka Inspecto d.o.o. otvorila je InspectoLab - Centar za laboratorijska ispitivanja u području agroekologije, hrane i predmeta opće uporabe čime smo ujedno proslavili 20 godina poslovanja tvrtke.

Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj temeljem Operativnog programa konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Događaj otvaranja okupio je preko 350 uzvanika među kojima su bili uvaženi Ministar poljoprivrede g. Tomislav Tolušić, državni tajnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije gđa. Spomenka Đurić, Župan Osječko-baranjske županije g. Ivan Anušić, Član uprave HAMAG-BICRO g. Mario Turalija, Gradonačelnik grada Osijeka g. Ivan Vrkić, Gradonačelnik grada Đakova g. Marin Mandarić, državne agencije i zavodi, znanstvene institucije i fakulteti, te naši cijenjeni poslovni partneri i predstavnici medija.

Ministar poljoprivrede g. Tomislav Tolušić službeno je otvorio laboratorij rezanjem svečane vrpce nakon posvete objekta od strane preč.dr.sc. Drage Tukare, kanonika, profesora i ravnatelja Nadbiskupskog vikarijata i Caritasa Đakovačko-Osječke nadbiskupije.

Nakon službenog protokola otvaranja, uzvanici su krenuli u obilazak laboratorija. Uslijedili su pozdravni govori direktora g. Ante Nevistića, gradonačelnika Đakova i Osijeka, Župana, člana uprave HAMAG-BICRO-a, Državnog tajnika ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, te zaključno Ministra poljoprivrede.

Događaj se nastavio s organiziranim domjenkom u prostorima Inspecto laboratorija.

Podijeli

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude