Inspecto radionica na Đakovo Expo 2018

07. Svibanj 2018. • Pregledano 341 puta

U atraktivnom prostoru Đakovačke državne Ergele, 04.05 2018. Otvoren je 10. Jubilarni Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo Zlatne ruke 2018., u organizaciji Grada Đakova, Univerzala i Turističke zajednice grada Đakova.

Inspecto radionica na Đakovo Expo 2018

U svojstvu izaslanika predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, sajam je otvorio Zamjenik župana Petar Lagator koji je istaknuo važnost okupljanja poduzetnika, OPG-ova i malih obrtnika.

Na radionicama i izlaganjima ovogodišnjeg 10. Expoa bit će riječi o novostima za korisnike izravnih potpora u svim granama poljoprivrede i Programu ruralnog razvoja, o plodnom tlu bez kontaminanata, jačanju svijesti o očuvanju okoliša, o mogućnostima za poduzetnike iz europskih fondova, o rizicima i osiguranjima za gospodarstvenike, o stresu kod životinja, odgovornosti za kućne ljubimce i skrbi o napuštenim životinjama i dr povezane teme.

Tvrtka Inspecto d.o.o. sudjelovala je na sajmu kao izlagač, te je stručnim izlaganjem na temu "Plodno tlo bez kontaminanata - Pesticidi, opasnost koja prijeti" podržala temu o očuvanju okoliša, te kroz radionicu pojasnila opasnosti pesticida u tlu.

Odaziv sudionika ovog jubilarnog Expoa još jednom je potvrdio kako svijest proizvođača, ali i posjetitelja sajma u svijetu agroekologije raste.

Inspecto - Đakovo Expo 2018 - Pesticidi opasnost koja prijeti
Inspecto - Đakovo Expo 2018 - Plodno tlo bez kontaminanata
Podijeli

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude