Inspecto na Danu karijera "Agrobiznis kroz sadašnjost i budućnost", Fakultet agrobiotehničkih znanosti, Osijek

10. Prosinac 2018. • Pregledano 789 puta

7. prosinca 2018. godine Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek (FAZOS) Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organizirao je svoj prvi Dan karijera s temom „Agrobiznis kroz sadašnjost i budućnost“.

Na prvom Danu karijera „Agrobiznis kroz sadašnjost i budućnost“ renomirane tvrtke i gospodarski subjekti iz Slavonije koje posluju u poljoprivrednoj industriji, proizvodnji hrane i sl. predstavili su svoje poslovanje, mogućnosti zapošljavanja, te profile potencijalnih kandidata za posao kroz prezentacije i radionice.

Bila nam je izuzetna čast predstaviti tvrtku, odnosno laboratorij svim prisutnim studentima i sudionicima. Suradnja tvrtke Inspecto i FAZOS-a traje duži niz godina - studenti često odrađuju svoje studentske prakse u laboratoriju tvrtke, a kvalitetni kandidati se i zapošljavaju. 

Tvrtka Inspecto nastojati će i dalje aktivno surađivati s fakultetom s ciljem razvoja stručnih kompetencija studenata - budućih aktivnih sudionika u poslovnim procesima i pokretačima novih trendova.

Podijeli

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude