CroVin, 2. središnji stručni skup vinogradara i vinara Hrvatske, Požega i Kutjevo

05. Ožujak 2019. • Pregledano 824 puta

U Požegi i Kutjevu, od 28.02. do 01.03.2019. održan je drugi središnji stručni skup vinogradara i vinara Hrvatske. Kao jedan od sponzora skupa, tvrtka Inspecto d.o.o. održala je stručno predavanje i ukazala na važnost zdravstvene ispravnosti proizvoda.

Sudionici skupa, vinogradari, vinari, znanstvenici, studenti i ostali zainteresirani, u dva dana trajanja ovog događanja imali su prilike čuti sve najbitnije informacije o vinogradarstvu i vinarstvu u Hrvatskoj putem više od 20 stručnih predavanja iz područja:

  • Brendiranje i marketing vina
  • Aktualnosti u vinogradarskoj i vinarskoj proizvodnji
  • Nove tehnologije i novi proizvodi.

Tvrtka Inspecto d.o.o. je na stručnom skupu sudjelovala kao sponzor i stručni predavač u sekciji "Aktualnosti u vinogradarskoj i vinarskoj proizvodnji“ s temom "Ispitivanje kvalitete vina i zakonske obveze proizvođača vina“ gdje je poseban naglasak stavljen na kontaminante u vinu. Predavanje je održala Marija Kovač, mag.ing.proc.

Inspecto je kroz ovaj događaj još jednom naglasio važnost kontrole zdravstvene ispravnosti proizvoda kao sastavnicu njegove kvalitete, ali i obvezu proizvođača da na tržište distribuiraju proizvode sukladne postojećem zakonodavnom okviru.

Stručni skup je organiziran od strane časopisa Gospodarski list i tvrtke InfOmart Zagreb d.o.o.


Inspecto - 2. CroVin - Ispitivanje kvalitete vina i zakonske obveze proizvođača vina
Inspecto - 2. CroVIn - stručni rad - Ispitivanje kvalitete vina i zakonske obveze proizvođača vina
Podijeli

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude