Implementacija i revizija HACCP-a

Analiza stanja, edukacija, sustavno održavanje i provedba mjera prema važećim zakonskim regulativama.

Implementacija preduvjetnog programa/HACCP sustava, ovisno o potrebama objekta i važećoj zakonskoj regulativi. Stručna analiza postojećeg stanja objekta, potencijalnih opasnosti, određivanje kontrolnih/kritičnih kontrolnih točki te utvrđivanje odgovarajućih preventivnih i kontrolnih radnji koje se odnose na higijenu i zdravstvenu ispravnost hrane u svim fazama (prijem, proizvodnja, prerada i posluživanje hrane).  

Pružamo sljedeće usluge:

  • obilazak objekta i analiza postojećeg stanja,
  • prijedlog mjera za otklanjanje organizacijskih i drugih nedostataka koje se moraju ukloniti prije i tijekom implementacije preduvjetnog programa/HACCP sustava,
  • identifikacija opasnosti (fizikalnih, kemijskih i bioloških),
  • definiranje kontrolnih i kritičnih kontrolnih točki te korektivnih mjera u svim procesima,
  • izrada radnih uputa i potrebnih evidencija,
  • validacija uspostavljenog sustava u objektu,
  • edukacija zaposlenika.
  • revizija uspostavljenog preduvjetnog programa/HACCP sustava sukladno važećoj zakonskoj regulativi

Naši partneri:

  • ugostiteljski objekti
  • pekarnice
  • slastičarnice
  • hoteli
  • mesnice
  • industrije mesa
  • institucionalne kuhinje
  • restorani
  • trgovački objekti

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude