QS Feed Monitoring

QS je njemački sustava osiguranja kvalitete koji se primjenjuje diljem svijeta. Uspostavom QS-a, osigurava se kvaliteta, sljedivost i higijena hrane/hrane za životinje u cjelokupnom lancu i svim fazama od polja do trgovine.

QS sheme definiraju niz zahtjeva koji se moraju uspostaviti, održavati, a čija se učinkovitost i rezultati prate tijekom audita provedenih od strane ovlaštenih auditora. Po ispunjavanju svih propisanih zahtjeva te implementiranjem QS sheme, sklapa se Ugovor čime se ujedno dobije pravo na korištenje QS znaka koji je prepoznatljiv krajnjim potrošačima.

Podjela QS shema na sektore: životinje, hrana za životinje, mesna industrije, voće i povrće, osiguranje kvalitete i veterinarstvo, te zdravlje životinja.

Tvrtke koje uvedu QS sheme dužni su provoditi laboratorijska ispitivanja, ovisno o sektoru kojim se bave, a sva ispitivanja moraju se provoditi isključivo u QS odobrenom laboratoriju.

Inspecto QS certifikacija

Tvrtka Inspecto d.o.o. je pregledom stanja tržišta uočila potrebu za dodavanjem vrijednosti svojem poslovanju, te smo krajem 2020. godine postali prvi QS odobreni laboratorij na području Republike Hrvatske za domenu ispitivanja stočne hrane.

Pregled certifikata

QS approved laboratories feed monitoring - Inspecto Croatia

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude