GMP+ FSA B10

GMP+ International je vodeći globalni partner u provedbi certifikacije poslovnih sustava prema GMP+ standardu (Good Manufacturing Practies) po shemama GMP+ FSA (Feed Safety Assurance) i GMP+ FRA (Feed Responsibility Assurance).

Shema certificiranja po GMP+ Feed (hrana za životinje) započela je 1992. godine, te se tijekom godina razvila u cjelovitu shemu certificiranja koja integrira zahtjeve iz više sustava upravljanja kvalitetom (ISO, HACCP, i sl.).

GMP+ Feed certifikacijska shema definira uvjete koji se odnose na proizvodne pogone hrane za životinje, skladištenje, prijevoz, osoblje, procedure, dokumentaciju, a okuplja više od 13 000 tvrtki u više od 70 zemalja. Temelji ovog sustava se kontinuirano razvijaju osiguravajući pouzdanost, održivost, kvalitetu i sigurnost hrane ispunjavajući domaće i međunarodne standarde.

Inspecto je, od 03. listopada 2017. godine, certificirani član GMP+ FSA prema GMP+ B10 shemi te izvršava laboratorijska ispitivanja hrane za životinje prema međunarodno prihvaćenim metodama.

Implementacijom i certifikacijom ovog programa, Inspecto d.o.o. je postao prvi laboratorij u Hrvatskoj i široj okolici koji ga posjeduje.

Tim postupkom Inspecto d.o.o. na tržištu dobiva mogućnost ponuditi certificirane laboratorijske usluge za sve hrvatske i regionalne poslovne subjekte koji posluju i poštuju zahtjeve GMP+ sheme u međunarodnoj trgovini hrane za životinje.

GMP+ B10 certifikat, Đakovo
GMP+ B10 certifikat, Osijek

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude