GAFTA Analyst

GAFTA je međunarodna organizacija za trgovinu sa više od 1500 članova u 89 zemalja svijeta. Cilj organizcije je promicanje međunarodne trgovine žitaricama, stočnom hranom i sirovinama, mahunarkama i rižom, kao i informiranje o tržišnim trendovima. Također, GAFTA štiti interese svojih članova u procesima međunarodne trgovine dajući im punu podršku u međunarodnim trgovinskim ugovorima.

Inspecto je certificirani GAFTA Analysts član (od 14. oužjka 2011. godine). Ovim certifikatom, laboratorij tvrke Inspecto dobio je međunarodnu potvrdu za provedbu ispitivanja i izdavanja certifikata o kvaliteti i kakvoći žitarica prema GAFTA trgovinskim uvjetima.

Provedena laboratorijska ispitivanja Gafta Analysts člana su izrazito mjerodavna. Gafta organizira dva puta godišnje PT-sheme (međulaboratorijska testiranja) kojima provjerava točnost i vjerodostojnost analitičkih podataka.

Kako bi zadržao status GAFTA certificiranog laboratorija za kontrolu žitarica, Inspecto mora zadovoljiti uvjete međulaboratorijskih testiranja. što usješno i čini.

Inspecto d.o.o. - Laboratorij je certificirani GAFTA Analysts član za kontrolu, laboratorijska ispitivanja i izdavanje certifikata o kvaliteti žitarica.

Gafta Analyst membership certifikat 2019; Round 1
Gafta Analyst membership certifikat 2019; Round 2

Primajte naše stručne savjete, novosti i ponude